Telefonisch / Online

U kan een afspraak maken telefonisch op het volgende nummer: 014/61 86 47.
Tijdens de openingsuren van het secretariaat, ma-, di-, woe-, do- en vrijdag tussen 08u30 en 12u00. 

Om de telefoonoverlast tijdens de consultaties te beperken vragen wij u om bij voorkeur uw afspraken online te boeken. Klik hiervoor op  "MAAK AFSPRAAK VIA INTERNET".

U kan dit doen indien u reeds 1 x in de praktijk bent geweest en uw identiteitskaart werd ingelezen. 

Standaard is uw login: "FamilienaamNaam" en uw  paswoord is uw geboortedatum: "ddmmjjjj". Nadien kan u uw eigen paswoord kiezen.

Raadpleging

Wenst u de dag zelf nog een afspraak maar de digitale agenda is volzet, bel dan even en we zoeken samen naar een oplossing.

Voor 1 consultatie worden 10 minuten voorzien.

Gelieve het aantal problemen die u op consultatie wenst te bespreken, te beperken. Eén of maximum twee problemen per raadpleging zijn aanbevolen. Bij meer problemen is er onvoldoende tijd om alles grondig te onderzoeken en uitleg te geven. Als er meer klachten zijn, kunnen we u vragen om hiervoor een nieuwe (vervolg-) afspraak te maken. Zo blijven de wachttijden beperkt voor alle patiënten.

Het is voor ons meestal onmogelijk om 2 patiënten te zien tijdens 1 consult. Wenst u met 2 personen op raadpleging te komen, maakt u ook 2 afspraken. 

We vragen u om op tijd aanwezig te zijn op uw afspraak. Zo zorgt u ervoor dat anderen niet onnodig dienen te wachten.


Indien u verhinderd bent om aanwezig te zijn op een gemaakte afspraak, gelieve deze dan tijdig (>4u van tevoren) te annuleren, zodat anderen geholpen kunnen worden. Indien de annulatie niet of laattijdig gebeurt, wordt er een extra administratieve kost van €10 gerekend.


Voor het verwijderen van wratten kan enkel een afspraak gemaakt worden op dinsdagvoormiddag of dinsdagavond, gelieve dit er duidelijk bij te vermelden, voor maandag 12u,  aangezien er vooraf stikstof gehaald moet worden.

Huisbezoeken


Huisbezoeken worden enkel uitgevoerd voor:

•Patiënten verblijvend in een woonzorgcentrum

•Palliatieve situaties

•Patiënten die zich niet buitenshuis kunnen verplaatsen

Huisbezoeken dienen telefonisch voor 10u aangevraagd te worden.

Laboresultaten

Laboresultaten kan je zelf  opvragen door in te loggen op www.mijngezondheid.belgie.be met je identiteitskaart of via de itsme app.  of op www.cozo.be of op www.nexuzhealth.com


Het bespreken van afwijkende resultaten doe je best met je huisarts.